„Ez a műsor megmutatta számomra, hogy értékes ember vagyok” – interjú Roxival, a 2022-es Mestercukrász győztesével
2:00„Volt, amikor állt a forgatás, mert szakadtunk a röhögéstől” – A Mestercukrász séfjei elárultak pár kulisszatitkot a 2. évadról
1:43„Ez egy új kezdet!” – Roxi csak az utolsó pillanatban hitte el, hogy megnyerheti a Mestercukrászt
2:12MestercukrászFördős Zé a Mestercukrászban: Ha engem valaki meghív vendégségbe, csupa jó dologra számíthat
2:00Mestercukrász„Volt, amikor állt a forgatás, mert szakadtunk a röhögéstől” – A Mestercukrász séfjei elárultak pár kulisszatitkot a 2. évadról
1:43Mestercukrász„Ez egy új kezdet!” – Roxi csak az utolsó pillanatban hitte el, hogy megnyerheti a Mestercukrászt
2:29MestercukrászGábor minél tovább szeretne menetelni, hogy barátnőjével megnyithassák a cukrászdájukat
2:34MestercukrászZsombi a Mestercukrász miatt tanult meg sütni, viszont sosem kóstolja meg a desszertjeit
Új éttermet nyitottak a Sáo és a Quí tulajdonosai: vietnámi ízekkel érkezett meg az OpiumNégy éve nyílt meg a Quí, de a tulajdonosok már akkor álmodoztak a szomszédos, üresen álló helyiségről, ami egyébként jóval nagyobb térrel rendelkezik. Amikor lehetőségük nyílt rá, hogy használhassák, alaposan meg kellett tervezni, hogy mit szeretnének oda. Az ötletelés végül annyira jól sikerült, hogy rögtön két étterem is született: a felső részen megnyitott az Indokína tematikára épülő Opium, alulra pedig hamarosan egy japán étterem érkezik.
Menzás paradicsomos húsgombócVan, aki édesen, van, aki még édesebben és van, aki annál is édesebben szereti. Egy biztos: a paradicsomos húsgombóc cukor nélkül olyan, mint a fröccs szóda nélkül. Elképzelhetetlen.
Pénztárcabarát fogásokkal és inspiráló nőkkel érkezik idén a Gourmet FesztiválA nők szerepe egyre láthatóbbá és meghatározóbbá válik a gasztronómiában, ezt hangsúlyozza idén az MBH Bank Gourmet Fesztivál május 24–26. között, a Millenárison. A „sétáló országkóstoló” ezúttal is nagyot merít a hazai kulináris kínálatból: kiváló éttermek, cukrászdák, pékségek és változatos italfelhozatal sorakozik majd mintegy száz kiállító kínálatában.
Jalapenós sajtkrémlevesEgy kis pikáns sajtkrémleves szerintem bármikor jöhet a sajtrajongóknak. És most már recept is van hozzá. Természetesen a sajtokat variálhatjuk benne kedvünkre.
Epres ekler fánkHa eperszezonban valami villantós desszertet szeretnél készíteni, akkor itt a remek alkalom arra, hogy kipróbáld ezt az epres ekler fánkot!
Kóstoltad már a brokkoli szárát vagy a cékla zöldjét? Itt az ideje, hogy elkezdd!Bizony, számtalan olyan zöldséget ismerünk, amiknek csak bizonyos részeit fogyasztjuk. A brokkolinak vagy karfiolnak csak a virágait, a póréhagymának pedig csak a zöld részét. Pedig ezzel értékes és igazán finom falatoktól fosztjuk meg magunkat. Nem is beszélve a maradékmentésről, ami a környezet védelme miatt sem elhanyagolható szempont.
Rutinosan lovagolják meg a smashed burger hullámot a 13. kerületben – felzabáltuk a The Burger ProjectetÚjabb hellyel bővült a budapesti smashed burgerező paletta. A The Burger Project azonban régi motorosnak számít ebben a műfajban, hiszen már évekkel ezelőtt a lapított hambik mellett tették le a voksukat.
Tejszínes paprikás csirkeA paprikás csirke az az étel, amit szerintem minden húsevő magyar ember előszeretettel fogyaszt. Egy igazi klasszikus, amiért nem csoda, hogy ennyire rajongunk. Én most ebben a receptben a tejfölt tejszínre cseréltem, ami akkor jön különösen kapóra, amikor esetleg nem használtuk el az összeset és valami hasznos célra szeretnénk felhasználni a maradékot, vagy nemes egyszerűséggel csak ez van otthon. :D
Krumplis tészta sütőben sütveA krumplis tészta úgy a legjobb, ha két-három adagban van szépen lepirítva a serpenyőben, de mindezt megúszhatjátok, ha a sütőben pirítotok rá erre a remek ételre!
Mi legyen az ebéd hétvégén? – Bitang gombócos kajákHabár Gombóc Artúr nevében a gombóc szó a testalkatára utal és nem a gombócimádatára, a csoki iránti rajongását mi tudjuk erre is vonatkoztatni. Készítsétek a kacsóitokat, sok gombócot kell majd megformázni a hétvégén! :D
„Elképesztő, hogy milyen üzeneteket kapok” – interjú a Mestercukrászból kizárt versenyzővel, Jellyvel
„Én sütni jöttem, nem a Mónika Show-ba” – Katát sokkolta Jelly kiborulása, és a forgatás utáni telefonbeszélgetésükben sem volt köszönet
„Egyszer próbálkoztam tortákkal, és akkora káosz lett a konyhában, hogy a világomat nem tudtam” – interjú Juhos Jocival, a Mestercukrász séfjével, aki nem süt sütit otthon
Kata majdnem feladta, Szabi ki akarta cselezni a zsűrit, Liptai Claudia pedig dalra fakadt a Mestercukrászban
8:56Fókusz„Ha valami nagyon tökéletesnek tűnik, biztos, hogy nem az” – a Mestercukrász győztese 17 évig élt együtt egy nárcisztikus férfival
Bulvár„Egy beteg ember játékszere voltam” – 17 évig tartó, mérgező kapcsolatáról vallott a Mestercukrász győztese