1:28
A KonyhafőnökA Konyhafőnök
Kiss Kálmán második receptje
2014. szeptember 17. 21:00
Hozzávalók:
lazac
só
bors
lazac
só
bors
olivaolaj
citromlé
bazslikom
citromlé
bazslikom
kakukkfű
rozmaring
rukkola
rozmaring
rukkola
kuszkusz
fenyőmag
cukkíni
fenyőmag
cukkíni
paradicsom
hagymacsíra
zsázsa
hagymacsíra
zsázsa
gomba
fahéj
hagyma
fokhagyma
Elkészítés:
A lazacot megsütjük sóval és borssal oliván, a rukkolát a csírákkal összekeverjük, és citromos olivával meglocsoljuk. Oliván a hagymát és a fokhagymát megpirítjuk, amire rádobjuk a cukkínit, paradicsomot és a fűszereket. Hozzáadjuk a kuszkuszt a gombát és felöntjük vízzel.
fahéj
hagyma
fokhagyma
Elkészítés:
A lazacot megsütjük sóval és borssal oliván, a rukkolát a csírákkal összekeverjük, és citromos olivával meglocsoljuk. Oliván a hagymát és a fokhagymát megpirítjuk, amire rádobjuk a cukkínit, paradicsomot és a fűszereket. Hozzáadjuk a kuszkuszt a gombát és felöntjük vízzel.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem