A Konyhafőnök

Csirke pirított mandula salátával

rtl.hurtl.hu

2014. szeptember 17. 21:00

Dr. Lukács Titanilla receptje

Hozzávalók:
vaj
olaj
csirke
kakukkfű
ricotta
rozmaring
karfiol
szerecsendió
mandula
pagoda karfiol
lime

Elkészítés:
A csirkét megtöltöttem kakukkfüves – ricottás rozmaringgal, vizes zsírpapírral, beborítottam, majd megsütöttem olivaolajon, a karfiolt sós vízben megfőztem, krumplinyomón áttörtem, szerecsendióval és vajjal ízesítettem és krémesítettem. Közben száraz serpenyőben megpirítottam a mandulát, amit egy rétegben a már kitálalt karfiolra rátettem. A pagoda karfiol szárait julienre vágtam, meglocsoltam lime-al és mézzel és megszórtam egy kis frissen őrölt borssal.

Címlapról ajánljuk