1:28
A KonyhafőnökA Konyhafőnök
Csirke pirított mandula salátával
2014. szeptember 17. 21:00
Dr. Lukács Titanilla receptje
Hozzávalók:
vaj
olaj
csirke
vaj
olaj
csirke
kakukkfű
ricotta
rozmaring
ricotta
rozmaring
karfiol
szerecsendió
mandula
szerecsendió
mandula
pagoda karfiol
lime
lime
Elkészítés:
A csirkét megtöltöttem kakukkfüves – ricottás rozmaringgal, vizes zsírpapírral, beborítottam, majd megsütöttem olivaolajon, a karfiolt sós vízben megfőztem, krumplinyomón áttörtem, szerecsendióval és vajjal ízesítettem és krémesítettem. Közben száraz serpenyőben megpirítottam a mandulát, amit egy rétegben a már kitálalt karfiolra rátettem. A pagoda karfiol szárait julienre vágtam, meglocsoltam lime-al és mézzel és megszórtam egy kis frissen őrölt borssal.
A csirkét megtöltöttem kakukkfüves – ricottás rozmaringgal, vizes zsírpapírral, beborítottam, majd megsütöttem olivaolajon, a karfiolt sós vízben megfőztem, krumplinyomón áttörtem, szerecsendióval és vajjal ízesítettem és krémesítettem. Közben száraz serpenyőben megpirítottam a mandulát, amit egy rétegben a már kitálalt karfiolra rátettem. A pagoda karfiol szárait julienre vágtam, meglocsoltam lime-al és mézzel és megszórtam egy kis frissen őrölt borssal.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem