1:28
A KonyhafőnökA Konyhafőnök
Mézes szerecsendiós fokhagymás túrókrém, gomba cukkini megsütve
2014. szeptember 12. 21:00
Lendvai Lilla receptje
Elkészítés:
A gombákat rozmaringos-fokhagymás vízen megpárolom, s amíg párolódik összekeverem a túrót fokhagymával, szerecsendióval, egy kis vajjal, mézzel, sóval és borssal. A cukkinit vékony szeletekre vágom és hirtelen ropogósra sütöm. A pisztrángot, pedig forró olajban pár perc alatt egy kis fokhagyma és egy szál rozmaring mellett megsütöm pár perc alatt. Előtte természetesen sózom, borsozom. A megpárolódott gombákat pedig megtöltöm túróval és a cukkinit pedig a tetejére halmozom.
A gombákat rozmaringos-fokhagymás vízen megpárolom, s amíg párolódik összekeverem a túrót fokhagymával, szerecsendióval, egy kis vajjal, mézzel, sóval és borssal. A cukkinit vékony szeletekre vágom és hirtelen ropogósra sütöm. A pisztrángot, pedig forró olajban pár perc alatt egy kis fokhagyma és egy szál rozmaring mellett megsütöm pár perc alatt. Előtte természetesen sózom, borsozom. A megpárolódott gombákat pedig megtöltöm túróval és a cukkinit pedig a tetejére halmozom.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem