1:28
A KonyhafőnökA Konyhafőnök
Áfonyás gránátalma vinegrette, vizitorma salátával, narancsos libamájjal
2014. szeptember 5. 19:45
Wossala Rozina receptje
Hozzávalók:
2 szelet libamáj,
vaj,
panko morzsa,
2 szelet libamáj,
vaj,
panko morzsa,
narancshéj,
marék áfonya,
1 db gránátalma,
marék áfonya,
1 db gránátalma,
fél kanál fehér borecet,
salátalevelek,
só,
salátalevelek,
só,
bors,
Elkészítés:
Elkészítés:
A vajat olvaszd meg és reszeld hozzá a narancs héját, majd dobd a serpenyőbe a panko morzsát, picit forgasd össze, helyezd törlőpapírra, hogy a felesleges zsiradékot magába szívja. Az áfonya felét és a gránátmagok felét centrifugáld ki, egy serpenyőben hevítsd és add hozzá az ecetet, hűtsd. Keverd össze a salátalevelekkel, sózd, borsozd, majd adj hozzá néhány félbevágott áfonyát és gránátalmamagot. A libamájat forró serpenyőben, zsiradék nélkül pirítsd! Bőven elég lesz a saját zsírja. Mindkét oldalát kb. 30-30 másodpercre, de ez a szelet vastagságától függ. Sózd, borsozd, tálald a saláta mellé és szórd meg bőségesen a narancsos morzsával. Bon Apetit!
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem