A Konyhafőnök

Breuer András újraértelmezett rakott burgonyája

rtl.hurtl.hu

2014. szeptember 3. 18:49

Elkészítés:
A lila és újburgonyát héjában megfőzöm, kihűtöm és finoman felkarikázom. A fürj tojást lobogó forró vízben 2 perc alatt megfőzöm, lehűtöm majd megpucolom és kettévágom  kolbászkarikákat, és egy kis rozmaring ággal oliván megsütöm. A kolbászokat ezután lecsöpögtetem, a kefirt - sót és borsot – szerecsendiót – fokhagymát összekeverem , majd tálalom.

A tálalás:

Alul burgonya, rá pár csepp kolbászzsír és a kefires szósz. Rá a fürjtojás, majd ismét kolbászos zsír és a kefires öntet kerül rá, arra a kolbász karika, zsír és öntet, újburgonya, tetejére öntet majd a tetejére morzsolt márványsajt.

 

Címlapról ajánljuk