1:28
A KonyhafőnökA Konyhafőnök
Breuer András újraértelmezett rakott burgonyája
2014. szeptember 3. 18:49
Elkészítés:
A lila és újburgonyát héjában megfőzöm, kihűtöm és finoman felkarikázom. A fürj tojást lobogó forró vízben 2 perc alatt megfőzöm, lehűtöm majd megpucolom és kettévágom kolbászkarikákat, és egy kis rozmaring ággal oliván megsütöm. A kolbászokat ezután lecsöpögtetem, a kefirt - sót és borsot – szerecsendiót – fokhagymát összekeverem , majd tálalom.
A tálalás:
A lila és újburgonyát héjában megfőzöm, kihűtöm és finoman felkarikázom. A fürj tojást lobogó forró vízben 2 perc alatt megfőzöm, lehűtöm majd megpucolom és kettévágom kolbászkarikákat, és egy kis rozmaring ággal oliván megsütöm. A kolbászokat ezután lecsöpögtetem, a kefirt - sót és borsot – szerecsendiót – fokhagymát összekeverem , majd tálalom.
A tálalás:
Alul burgonya, rá pár csepp kolbászzsír és a kefires szósz. Rá a fürjtojás, majd ismét kolbászos zsír és a kefires öntet kerül rá, arra a kolbász karika, zsír és öntet, újburgonya, tetejére öntet majd a tetejére morzsolt márványsajt.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem