4:31
A KonyhafőnökA Konyhafőnök
Fűszeres vajas lazacfilé
2014. szeptember 1. 20:23
Fitos Bugár Krisztina kedvenc étele
Hozzávalók:
1 db lazacfilé,
2 db citrom,
só,
1 db lazacfilé,
2 db citrom,
só,
bors,
petrezselyem,
vaj,
petrezselyem,
vaj,
dijoni mustár,
2-3 db tojás,
liszt,
2-3 db tojás,
liszt,
tejszín,
cukor,
brokkoli
cukor,
brokkoli
Elkészítés:
Vajon arany barnára sütjük és 15 percre 180 fokos sütőben alufólia alatt készre sütjük!
Mártás:
Vízgőz felett 3 tojás sárgáját habosra keverjük, a vajat felmelegítjük, és lassan hozzá adagoljuk a tojásos masszához. Tejszínnel sűrítjük, sóval, borssal és 1 kiskanál dijoni mustárral ízesítjük. Ízlés szerint citromlét adunk hozzá, és egy csipet cukrot is.
Mártás:
Vízgőz felett 3 tojás sárgáját habosra keverjük, a vajat felmelegítjük, és lassan hozzá adagoljuk a tojásos masszához. Tejszínnel sűrítjük, sóval, borssal és 1 kiskanál dijoni mustárral ízesítjük. Ízlés szerint citromlét adunk hozzá, és egy csipet cukrot is.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem