A Konyhafőnök

Langyos céklaleves, kecskesajttal, erdei gyümölccsel

rtl.hurtl.hu

2014. október 3. 21:05

Wossala Rozina előétele

Hozzávalók:
4db cékla
koriander mag
egész bors
durva só
fekete vadrizs
napraforgó olaj
víz
creme fresh
tejszín
kecskesajt
törhető, friss feketeszeder
olivaolaj
balzsamecet
szójaszóz

bors

Eszközök:
mozsár
alufólia
tepsi
sütő
superbag
thermomix
lábosok és tálak
habverő

Elkészítés:
A céklát sütőben a fűszerekkel puhítom, majd thermozom, átszűröm. A lábosban a levest cremfreshel botmixerrel habosítom majd friss szederrel, pattogtatott vadrizzsel és a sajttal tálalom.
#A Konyhafőnök#kecskesajt#verseny#döntő

Címlapról ajánljuk