A Konyhafőnök

Nuray Attila receptje

rtl.hurtl.hu

2014. szeptember 30. 21:05

Hozzávalók:
tőkehal

bors
vaj
olaj
gyömbér
hagyma
fokhagyma
körte
ricotta
zöldalma
tejszín
bazsalikom

Elkészítés:
A tőkehalat ledarálom, a fokhagymát, gyömbért és a hagymát apróra vágom, olajon megpirítom, majd sózom és borsozom. A körtét szintén apróra vágom, a tőkehallal együtt pirítom és még ebbe a masszába ricottát teszek. Tésztát készítek, hagyom pihentetni, majd kinyújtom és raviolit készítek belőle. Kb. 2,5 percig forrásban lévő vízben főzöm. Vajból, tejszínből és zöldalmából mártást készítek. Tálalásnál bazsalikomleveleket is használok.

#A Konyhafőnök#recept#séf

Címlapról ajánljuk