1:28
A KonyhafőnökA Konyhafőnök
Dános Tamás második feladata
2014. szeptember 26. 21:05
Hozzávalók:
nyúl
sütőtök
barnacukor
vaj
oliva
ricotta
citrom
lime
petrezselyem
fokhagyma
mogyoró
bor
parmezán
Elkészítés:
A sütőtököt kockákra vágva serpenyőben vajon megpirítom némi barnacukor kíséretében. Eközben ricottakrémet készítek, citrom és lime héj, petrezselyem, fokhagyma, só , bors hozzáadásával. Mogyorót pirítok. A nyuszi oldalát megkenem, míg a karamellizált sütőtököt és a pirított mogyorót szépen sorba rakom, majd feltekerem. Főzöm, és megpirítom. Elkészítek egy standard rizottót, hagyma, bor, arborio, vaj és parmezán hozzáadásával.Tálalásnál tányérra teszem, és a nyuszi hasábokat elhelyezem pofásan rajta.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem