A Konyhafőnök

Breuer András második feladata

rtl.hurtl.hu

2014. szeptember 26. 21:05

Hozzávalók:
nyúlhús
sütőtök
vaj
olaj
rozmaring
kakukkfű
fehérbor
rizs

bors
parmezán

Elkészítés:
A kifilézett nyúlhúst, 2x2 cm-s kockákra vágja, a sütőtököt ugyanekkora darabokra szeleteli. Majd olivalolajjal és kakukkfűvel előpirítja, majd felönti fehérborral, belehelyezett egy rozmaring ágat aztán beletette a sütőbe. A sütőtök magokat megpirítja sütőben, a mogyoróhagymát olajon megdinszteli, ráteszi a rizottó rizst, majd fehéredésig hevítette. Aztán felönti egy kis fehérborral, lassan adagolja hozzá az alaplevet. Mikor már megfelelő állagú lett a rizs, mérsékeli a hőmérsékletet, hozzáad vajat, borsot és reszelt parmezán sajtot. Tálalás következik, rizottóra teszi a nyulat és a sütőtök darabokat.

#A Konyhafőnök#második feladat#nyúl#risotto

Címlapról ajánljuk